fbpx

Barca skal holde den gode statistik på Estadi Olímpic

FCBARCELONA.DK - 23.09.23

// Celta

Inden sæsonstarten var der bekymring om, hvordan Barca ville reagere på den midlertidige hjemmebane Estadi Olímpic Lluis Companys. Det er dog gået glimrende og i aften mod Celta Vigo, skal den flotte statistik fortsættes.

Barca har altid været en frygtet modstander hjemme på Camp Nou, men hvordan ville holdet og tilhængere reagere på det helt anderledes og meget mindre Estadi Olímpic, der vil være hjemmebane i de halvandet år Spotify Camp Nou bygges om?

Artiklen fortsætter under annoncen


Indtil nu er bekymringerne gjort til skamme, for holdet har spillet fire kampe i de nye rammer og alle er vundet. Den samlede målscorer er samtdig så imponerende som 16-2, så det kunne ikke været gået meget bedre.

Første kamp var i Trofeu Gamper, hvor Tottenham blev besejret med 4-2. Derefter fulgte en 2-0 sejr over Cádiz, samt de to 5-0 sejre over henholdsvis Betis og Royal Antwerp.

I aften skal den flotte stime fortsættes, når Celta Vigo lægger vejen forbi. Det er tredje hjemmekamp i træk og Barca har vist højt niveau på det seneste og er da også storfavorit i aftenens kamp.

Samtdidig kan Xavi og hans spillere glæde sig over, at tilhængerne bakker holdet godt op i de midlertige rammer. I de to seneste kampe mod Betis og Antwerp, har der været godt fyldt på lægterne og samtidig har der været en god stemning.

Kampen mod Celta Vigo fløjtes i gang i aften kl. 18.30 og den vises på TV2 Sport X..:FORSIDE:.