fbpx

Barca ser ud til at miste Ilias Akhomach til sommer

Peter Vyff - 24.03.23

// Ilias Akhomach

Barca har det seneste halve års tid forsøgt at forlænge kontrakten med Ilias Akhomach, der tilhører Barca Atlétic. Catalaneren har dog ikke fået et tilfredsstillende tilbud, og han ser derfor ud til at forlade Camp Nou på en fri transfer.

Ledelsen har ifølge avisen Sport erkendt, at det ikke muligt at beholde Ilias Akhomach, som derfor ser ud til at være fortid hos Barca efter denne sæson. Catalanerne har ellers forsøgt at forlænge kontrakten med stortalentet, som fik sin debut sidste år under Xavi, og hvor det efterfølgende er blevet til samlet tre kampe for førsteholdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 18-årige Akhomach har dog hele tiden været tilknyttet Barca Atlétic samtidig med, at han har optrådt for U19-holdet i UEFA Youth League. Catalaneren har flere gange vist eksempler på hans store potentiale, og det har fået flere hold til at interessere sig for ham.

Det skulle angiveligt også være hovedårsagen til, at det ikke lykkedes at underskrive en forlængelse. La Masia-spilleren har nemlig angiveligt fået tilbud fra AC Milan, Sevilla, Leeds og senest Arsenal, som alle ønsker at forstærke sig med den hurtige kantspiller.

Leeds menes dog stadig at føre kapløbet om Akhomach, og alt tyder derfor på, at han forlader Camp Nou på en fri transfer, hvilket må siges at være en streg i regningen for Barca. Catalanerne menes dog stadig at modtage en kompensation for udviklingen af talentet, samt en procentdel af et eventuelt fremtidigt videresalg.

.:FORSIDE:.