fbpx

Barca planlægger strategi til at beholde João Félix

Anders Lang Jensen - 16.10.23

// Joao Felix

På transfervinduets sidste dag lykkedes det for Barca at lande João Félix på en lejeaftale. Portugiseren har leveret varen fra start, og internt i klubben arbejder man frem mod at kunne signe ham permanent.

Tre mål og tre assist i sine første otte kampe i Barca-trøjen er facit for João Félix på tværs af La Liga og Champions League. Både Barca og João Félix er fast besluttet på at fortsætte samarbejdet i lang tid, selvom den mission bliver svær at indfri set fra klubbens perspektiv.

Artiklen fortsætter under annoncen


Til avisen Sport forklarer en anonym kilde fra Barca nemlig direkte: ’Vi har nu hele sæsonen til at forberede et tilbud, som giver os muligheden for at beholde João Félix. Vi er meget glade med hans præstationer, og han er en spiller, som er populær i alle dele af klubben’, lyder det.

Lejeaftalen med João Félix kunne udelukkende lade sig gøre, fordi Barca og Atlético Madrid blev enige om en ren lejeaftale. Atlético betalte dog i 2019 selv mere end 120 millioner euro for João Félix, så det bliver rigtig svært for Barca at finde en formel til at købe Félix fri til sommer.

De stærke præstationer allerede i Barca-trøjen har dog fået ledelsen til at indlede arbejdet allerede i jagten på at købe portugiseren permanent. Der er mange måneder til sommer, men tid bliver der også brug for, hvis Barca og Atlético skal kunne finde fælles fodslag.

felix1

 

.:FORSIDE:.