fbpx

Barca planlægger at forlænge med Lenglet

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.03.20

© Getty Images

I sidste uge kunne vi her på fcbarcelona.dk fortælle, at Barca har sat Samuel Umtiti til salg. Det skyldes, at klubben hellere vil satse på Clement Lenglet. Barca planlægger derfor at forlænge med den 24-årige forsvarsspiller.

Lenglet kom til Barca fra Sevilla i 2018 for 35 mio. euro. Til at starte med var han reserve for Umtiti, men grundet skader hos landsmanden, fik Lenglet chancen og kom ind på holdet. Frikøbsklausulen er på 300 mio. euro, men den bliver ikke ændret ifølge avisen Sport.

I sommeren 2023 udløber Lenglets kontrakt, men Barca planlægger at forlænge den med nogle år og forbedre aftalen. Barca har allerede talt med Lenglets bagland og han er henrykt over at kunne fortsætte i den catalanske storklub.

Med et muligt salg af Umtiti til sommer er det planen, at Lenglet bliver førstevalg sammen med Gerard Piqué i det centrale forsvar. Lenglet har udviklet sig til at være en af de bedste centrale forsvarsspillere i verden. Han er også blevet fast inventar på det franske landshold.

.:FORSIDE:.