fbpx
Annonce

Barca overvejer bytte mellem Memphis og Brozovic

FCBARCELONA.DK - 17.01.23

// Brozović // Memphis Depay

Memphis Depay er helt ude i kulden under Xavi og derfor arbejder Barca på, at komme af med den hollandske angriber. Nu er der forlydender om, at Barca og Inter taler om en byttehandel med Marcelo Brozovic.

Det er ikke meget man ser Memphis på banen i øjeblikket. Xavi benytter ikke angriberen i kampene og seneste eksempel var søndagens Supercup-finale, hvor Memphis sad på bænken gennem hele opgøret.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hans kontrakt udløber til sommer og den bliver helt sikkert ikke forlænget. Spørgsmålet er kun, om han allerede rejser her i januar måned, da vejen til spilletid er meget lang i Barca.

Nu fortæller avisen Marca, at Barca og Inter er i dialog om en byttehandel mellem Memphis og kroatiske Brozovic. Det er slet ikke første gang at den 30-årige Brozovic sættes i forbindelse med Barca. Den defensive midtbanespiller har været nævnt på rygtebørsen i de seneste transfervinduer.

Brozovic har sin styrke på den defensive midtbane og derfor kan Barcas interesse ses som et forsøg på, at have en backup for Busquets, hvis han forlader klubben til sommer, når hans kontrakt udløber.



.:FORSIDE:.