fbpx
Annonce

Barca overvejer at sælge rettighederne til Barca TV+

Anders Lang Jensen - 27.01.23

// Barca TV



I sommer indkasserede klubben store summer, da Barca solgte en række rettigheder til både klubbens merchandise og TV-rettigheder. Samme scenarie kan igen komme i spil, da ledelsen overvejer at sælge Barca TV-platformen.

Barca var særdeles aktive på transfermarkedet i sommer, hvor rigtig mange millioner euro blev spenderet heftigt i at forstærke truppen. Det kom i stand på baggrund af salg Barca Studios samt 25 procent af klubbens TV-rettigheder.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu overvejer man angiveligt at sælge platformen Barca TV+, som lige nu køres af klubben selv. Det beretter radiokanalen Cadena SER. Et salg af disse rettigheder vil kunne hjælpe med at balancere økonomien forud for næste sæson.

Barca TV+ er en premium-platform, som klubben tilbyder, hvor der ligger spillerinterviews, pressemøder, ligesom der  bydes på optakt og opfølgning i forbindelse med kampene, men på nuværende tidspunkt det ikke overskud. Klubben overvejer at sælge platformen til det private marked for at tjene et millionbeløb, som vil gavne klubbens økonomiske situation.

laporta7

.:FORSIDE:.