fbpx
Annonce

Barca overtager andenpladsen fra Girona

FCBARCELONA.DK - 25.02.24

 


Med den overbevisende 4-0 sejr i går over Getafe, kan Barcas spillere holde weekend på andenpladsen i La Liga. De tre point betyder nemlig, at de overtager andenpladsen fra Girona, der først spiller mandag aften.

Barca holder liv i det spinkle håb om at genvinde mesterskabet og med sejren i går over Getafe, er optimismen øget til nye højder i lang tid, efter en lang periode med masser af modgang og skuffelser.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sæsonens store overraskelse fra Girona er begyndt at vise svaghedstegn og de må nu se sig overhalet af de catalanske landsmænd fra Barca, der ganske vist har spillet en kamp mere. Girona kan tage andenpladsen tilbage mandag aften, hvis de får point i deres hjemmekamp mod Rayo Vallecano.

Med sejren er Barca kun fem point Real Madrid, der i aften tager imod Sevilla, der har vist gode takter på det seneste, så også her venter der en spændende kamp, hvor Barca-fans helt sikkert håber andalusierne kan overraske.

Uanset resultaterne i rivalernes kampe, skabte Barcas sikre 4-0 sejr ny optimisme og den skal Xavi og hans spillere forsøge at bygge videre på.

dejong42F

// La Liga // Getafe
.:FORSIDE:.