fbpx
Annonce

Barca og Memphis skal drøfte fremtiden efter sæsonen

Anders Lang Jensen - 29.03.22

// Memphis Depay

Efter en stærk begyndelse i Barca-trøjen i sommer har Memphis Depay i de seneste måneder haft det mere udfordrende. Skader og manglende spilletid har sat hollænderen bag køen om spilletid, og et skifte væk kan lure i horisonten.

Da Barca hentede Memphis Depay på en fri transfer, lød kontrakten på kun to sæsoner - altså frem til sommeren 2023. Klubbens økonomi gjorde, at man ikke ville give hollænderen en længerevarende kontrakt, men det tvinger nu parterne til at finde en afklaring allerede til sommer.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


På mange måder står Barca og Memphis Depay ved en skillevej til sommer allerede efter den første sæson i det catalanske. Angriberens aftale udløber i 2023, og parterne skal derfor tage stilling til, hvad næste skridt skal være.

Ifølge avisen Mundo Deportivo skal Memphis Depay og hans agenter mødes frem ledelsen i de kommende måneder for at drøfte fremtiden. Hollænderen er ikke blandt Xavis favoritter i offensiven, og det kan åbne for et salg til sommer.

Memphis har til sommer tre overordnede muligheder. Enten kan han blive solgt, forlænge sin aftale med Barca eller lade den løbe ud endnu en gang til næste år. Meget tyder dog lige nu på, at hollænderen skal have mere fast spilletid, hvorfor et tilfredsstillende salg, set med Barca-briller, meget vel kan blive den bedste løsning for alle.

.:FORSIDE:.