fbpx

Avis: Barca enig med Paranaense om Roque-skifte

Peter Vyff - 14.06.23

// Vitor Roque

Barca er angiveligt tæt på at sikre sig Vitor Roque, der betragtes som én af de mest lovende spillere i Sydamerika. Han kommer eftersigende til at koste tæt på 40 mio. euro, samt skulle han have accepteret en femårig aftale.

Catalanerne er siden årsskiftet blevet meldt interesserede i 18-årige Vitor Roque, der tilhører brasilianske Athletico Paranense. Rygterne har dog lydt på, at Barca har måtte opgive at hente angriberen, eftersom økonomien på Camp Nou fortsat er en forhindring, og at ledelsen derfor har udskudt købet af ham til næste år.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sådan forholder det sig dog ikke, hvis man skal tro Javi Miguel fra avisen AS. Journalisten kunne i går fortælle at Barca skulle være nået til enighed med Athletico Paranaense om købet af Roque, som altså skulle ankomme til klubben i løbet af sommerpausen.

Stortalentet kommer eftersigende til at koste 40 mio. euro, hvoraf betalingen skulle være opdelt i tre rater. Men selvom handlen betragtes som afsluttet, så er ledelsen fortsat nødt til at nå i mål med kravene for Financial Fair Play, alt imens der også skal sælges en række spillere for at få råd til brasilianeren.

Og skulle handlen ende med at blive en realitet, så skyldes det især Deco, der har haft en stor finger med i spillet. Den måske kommende sportsdirektør har ifølge AS brugt sit store netværk til at lukke aftalen med Paranaense-spilleren, og specielt portugiserens tætte bånd med Andre Cury, Roques agent, skulle have været udslagsgivende..:FORSIDE:.