fbpx
Annonce

Barca møder et Galatasaray-mandskab i dyb krise

FCBARCELONA.DK - 25.02.22

// Europa League // Galatasaray

ps5 art


Det var tyrkiske Galatasaray der kom op af bowlen ved dagens lodtrækning til 1/8 finalerne i Europa League. Selvom tyrkerne kom ubesejret gennem gruppespillet, er det en storklub i dyb krise der venter.

I Barcelona taler man om krise og store problemer, men det er vand ved siden af, hvad der sker i Galatasaray i denne sæson. Den stolte storklub fra Istanbul er i dyb, dyb krise og ligger på en uhørt 13. plads i Süper Lig, blot seks point fra nedrykning.

Galatasaray er en traditionsklub i europæisk fodbold og alle klubber frygter at spille på deres intense hjemmebane NEF Stadyumu, men i denne sæson bliver deres altid medlevende tilhængeres tålmodighed virkelig sat på prøve. Holdet har nemlig kun vundet fem ud af 13 hjemmekampe i ligaen.

Galatasaray kom ellers fint gennem Europa League gruppespillet, hvor de var i gruppe med Lazio, Marseille og Lokomotiv Moskva. Tyrkerne kom ubesejret gennem gruppen med tre sejre og tre uafgjorte.

For at rette lidt op på problemerne, har Galatasaray i januar lejet Barcas tredjekeeper Iñaki Peña, der er røget direkte ind på holdet og er noteret for tre kampe. Han kommer med stor sandsynlighed til at vogte målet i de to opgør mod Barca.

Første kamp spilles på Camp Nou torsdag den 10. marts og returkampen i Istanbul spilles en uge senere, torsdag den 17. marts. Det er endnu ikke afgjort om det bliver kl. 18.45 eller kl. 21.00.

.:FORSIDE:.