fbpx

Barca mister forsvarstalent til Bayer Leverkusen

Peter Vyff - 11.06.24

// Andrea Natali

La Masia har haft stor succes med at udvikle nogle af de største talenter i fodboldverdenen. Ungdomsakademiet måtte dog for nylig sande, at det ikke lykkedes at holde fast i forsvarstalentet, Andrea Natali, der skifter til Bayer Leverkusen.

Barca har til trods for store økonomiske problemer, stadig en spillertrup, der oser af talent og som rummer et stort potentiale. Det skyldes især La Masia, der i stor stil har udviklet spillere til førsteholdet, deriblandt Lamine Yamal, Pau Cubarsí, Gavi og Alejandro Balde.

Det er dog langt fra alle spillere, der ender med at tage turen fra ungdomsrækkerne og helt op til førsteholdet. Det så man især med Ilax Moriba og Xavi Simons, der istedet valgte at gå andre veje for at få spilletid på højeste niveau, dog med blandet succes.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det samme gør sig nu gældende for Andrea Natali, der ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano har forladt La Masia for at tilslutte sig Bayer Leverkusen. Den 16-årige midterforsvarer var ellers en højt agtet spiller hos Barca, og han vandt da også tidligere i år U17-VM med det italienske landshold som anfører.

Ledelsen havde derfor tilbudt Natali en kontraktforlængelse, da hans nuværende aftale udløber senere i denne måned, men det afviste han dog. Forsvarsspilleren fortsætter istedet karrieren hos Bayer Leverkusen, der angiveligt betaler én mio. euro for italieneren.

Udover udsigten til få spilletid på et højere niveau, skyldes valget efter sigende også, at tyskernes U17-hold trænes af den tidligere La Masia-træner, Sergi Runge, som Natali har et godt forhold til. Barca mister dermed et stort talent, men man modtager trods alt en smule penge, der kan lune i en hård periode for catalanerne.

natali1F

 

.:FORSIDE:.