fbpx
Annonce

Barca meldes interesseret i Kalvin Phillips

Peter Vyff - 20.01.24

// Kalvin Phillips

Det er ingen hemmelighed, at Barca ønsker at forstærke sig med en defensiv midtbanespiller. Catalanerne skulle i den forbindelse holde øje med Kalvin Phillips, der aldrig har formået at slå igennem hos Manchester City.

Barca har haft store problemer på midtbanen i denne sæson, hvilket i høj grad skyldes det mislykkede forsøg på, at erstatte Sergio Busquets med Oriol Romeu. Og eftersom Xavi ikke har noget alternativ på den defensive midtbane, har holdet ofte set ubalanceret ud på banen.

Cheftræneren har derfor efterspurgt en defensiv forstærkning til midtbanen, hvoraf flere navne efterhånden er blevet bragt i spil. Det nyeste skud på stammen skulle ifølge journalisten Matt Law fra den engelske avis Telegraph, være den 28-årige Kalvin Phillips fra Manchester City.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den tidligere Leeds-spiller skiftede til de engelske mestre for halvandet år siden, på et tidspunkt, hvor han blev betragtet som én af de bedste engelske midtbanespillere. Phillips har dog aldrig formået at få sit gennembrud hos City, hvor Pep Guardiola som oftest har fravalgt ham.

Det er derfor også kun blevet til 10 kampe i denne sæson for englænderen, der nu skulle have besluttet sig for at forlade klubben. Midtbanespilleren har et stort håb om, at tilspille sig en plads på Englands landshold, der til sommer skal spille EM i Tyskland, og det kræver fast spilletid.

Det har derfor fået Barca til at melde sig ind i kampen om Phillips, der både kan bidrage i det defensive og i det opbyggende spil. Catalanerne skal dog som altid forholde sig til økonomien, samt er Barca langt fra de eneste interesserede i landsholdsspilleren.

City-spilleren meldes også tæt på Juventus, samt Atlético Madrid, Crystal Palace, Newcastle og West Ham. Italienerne menes at føre kampen om englænderen, men handlen skulle efter sigende have trådt vande i et stykke tid, hvilket nu har åbnet op for handlen.

Manchester City skulle tilmed også være åbne overfor, at udleje Phillips, hvilket kun gør skiftet endnu mere realistisk for Barca. Det er dog endnu for tidligt at spå om, hvorvidt ledelsen har tænkt sig at gøre alvor af interessen, selvom Xavi med sikkerhed presser på for en forstærkning.



.:FORSIDE:.