fbpx
Annonce

Avis: Det vil koste Barca 8 mio. euro at leje Phillips

Peter Vyff - 21.01.24

// Kalvin Phillips

Kalvin Phillips er blevet sat i forbindelse med et låneskifte til Barca, som ønsker at forstærke den defensive midtbane. Catalanerne får dog svært ved at hente midtbanespilleren, da han angiveligt koster otte mio. euro at leje.

Manchester City betalte knap 50 mio. euro for Kalvin Phillips, der for halvandet år siden blev købt hos Leeds. Den 28-årige englænder har dog langt fra været en succes hos Pep Guardiolas Premier League-mestre, hvor han nærmest ikke har fået spilletid.

Midtbanespilleren er derfor på udkig efter et januarskifte, da han jagter en plads på Englands landshold til den forestående EM-slutrunde til sommer. Phillips er derfor blevet sat i forbindelse med en række klubber, deriblandt Barca, hvor Xavi har efterspurgt en defensiv forstærkning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Englænderen skulle efter sigende også selv foretrække et skifte til Barca, men på nuværende tidspunkt ser det svært ud. Det skyldes ifølge avisen Mundo Deportivo, at Manchester City kræver otte mio. euro i betaling for at låne Phillips ud for resten af sæsonen.

Det er en forholdsvis høj pris for Barca, især taget i betragtning, at midtbanespilleren kun vil være at finde i Catalonien frem til sommer. Ledelsen har i forvejen svært ved at finde en forstærkning, da klubbens økonomi fortsat er en stor forhindring.

Catalanerne er derfor nødt til at sætte deres lid til Phillips, og hans eget ønske om at skifte til Barca. Og hvis englænderen ikke selv kan være medvirkende til at få sænket prisen, ser et skifte på nuværende tidspunkt meget urealistisk ud.

.:FORSIDE:.