fbpx
Annonce

Barca mangler en modstander til en træningskamp

FCBARCELONA.DK - 05.12.22

topbar222

Der har været forlydender om, at Barca har talt med både Juventus og Arsenal om en træningskamp i december, men det bliver ikke til noget. Derfor er man på jagt efter et andet hold man møde inden ligaen genstartes.

Xavi ønsker at spille en træningskamp mod en kvalificeret modstander, inden hans hold skal i aktion i La Liga den 31. december, hvor man tager imod lokalrivalerne fra Espanyol.

Artiklen fortsætter under annoncen


VM har sat alt på pause og det kan blive svært at finde ind i rytmen igen efter næsten to måneder uden kampe i ligaen. Spillerne vender drypvis tilbage fra VM efterhånden som deres hold ryger ud af slutrunden, så det kan vare et par uger endnu, før alle er tilbage.

Der har tidligere været forlydender om forhandlinger med både Juventus og Arsenal, men det er ikke lykkes at blive enige om vilkårene. Der kan ikke spilles på Spotify Cam Nou på grund af renoveringsarbejder, så en træningskamp skal finde sted på udebane.

Ifølge avisen AS er det planen at spille en træningskamp inden jul og derfor søger man efter en mulig modstander, der også gerne vil have testet sine spillere efter VM-pausen.



.:FORSIDE:.