fbpx

Barca holder landskampspause på førstepladsen

FCBARCELONA.DK - 11.11.19

© Getty Images
// La Liga

Med sejren over Celta Vigo lørdag aften fastholdt Barca førstepladsen i ligaen, hvor de fortsat ligger á point med ærkerivalerne fra Real Madrid. Atlético de Madrid holder trit kun et enkelt point efter.

Barca kunne selv afgøre om de ville holde sig øverst i tabellen. Det ville kræve en sejr over Celta Vigo i går og den kom som bekendt i hus. 4-1 blev resultatet, flot anført af Leo Messi, der scorede hattrick.

Lige inden Barcas kamp havde Real Madrid været på besøg hos Eibar, hvor de vandt sikkert med 0-4. Dermed holder de sig á point med Barca. Begge hold har 25 point.

Søndag eftermiddag var det så Atlético de Madrids tur til at komme i aktion, da de tog imod Espanyol, der kæmper i bunden af tabellen. Her blev det til den ventede sejr til Atlético, der vandt med 3-1.

Disse resultater betyder at Barca kan holde landskampspause på førstepladsen, da de har en bedre målscorer end Real Madrid, mens Atlético kun er et enkelt point efter.

Efter landskampspausen om små to uger skal Barca på besøg hos bundproppen Leganés, mens Real Madrid tager imod Real Sociedad, der ligger nr. 4.

Se hele ligastillingen her.

.:FORSIDE:.