fbpx
Annonce

Avis: Barca kan først købe Chadi Riad tilbage i 2025

Peter Vyff - 23.01.24

// Chadi Riad

Barca sendte i sommer Chadi Riad til Real Betis, med en købsoption inkluderet i lejeaftalen. Catalanerne overvejer nu angiveligt at hente midterforsvaren tilbage, selvom det efterhånden har udviklet sig til kompliceret sag.

Ledelsen har efter sigende planer om en større udskiftning i midterforsvaret til sommer, hvor både Andreas Christensen og Jules Koundé er blevet nævnt som mulige salgsobjekter. Barca har nemlig hårdt brug for indtægter, hvis der skal findes penge til at forstærke holdet på andre positioner.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og skulle enten AC eller Koundé ende med at forlade Catalonien, har ledelsen angiveligt allerede en erstatning klar, i form af den udlejede Chadi Riad. Catalanerne sendte i sommer marokkaneren til Real Betis, som har nydt godt af centerbacken, der har fået mere end 1.000 minutters spilletid, fordelt over 13 kampe.

Andaluserne meldes derfor også klar til, at benytte sig af deres købsoption på 3,5 mio. euro, som de fik inkluderet i aftalen. Barca har dog mulighed for at købe Riad tilbage for et beløb i omegnen af syv mio. euro, hvilket har været nævnt som en mulighed til sommer.

Men sådan forholder det sig dog ikke ifølge Fernando Polo fra avisen Mundo Deportivo. Journalisten kan fortælle, at Barca først kan købe midterforsvaren tilbage i 2025, og hvis han skal hentes tilbage før tid, kræver det en forhandling med Real Betis.

Andaluserne har dog ikke indfriet købsoptionen på Riad endnu, hvilket betyder at han på nuværende tidspunkt, skifter tilbage til Barca efter sæsonens afslutning. Alt tyder dog på at Real Betis beslutter sig for at beholde marokkaneren, og det sidste ord i denne sag er derfor langt fra skrevet.



.:FORSIDE:.