fbpx
Annonce

Barca kan ende med at satse på Memphis i angrebet

Simon Arun Vrábel - 06.05.22

// Memphis Depay

Det har vist sig at være en yderst svær opgave at finde en ny central angriber, som ikke sætter klubbens økonomi over styr. Med sine seneste præstationer overvejer klubben nu angiveligt i stedet at forlænge med Memphis.

Det er velkendt, at Barca er på udkig efter en ny angriber til at udfylde det hul, som Luis Suárez efterlod sig som klubbens 9’er. Navne som Lewandowski, Erling Haaland, João Felix og senest Lukaku har været nævnt, men fælles for dem alle er, at deres respektive klubber nødigt vil slippe deres målmaskiner og det derfor hurtigt er blevet dyre løsninger. Den catalanske avis Sport mener derfor at vide, at den sportslige ledelse i stedet overvejer at forlænge kontrakten med hollandske Memphis Depay.

Siden Joan Laporta blev valgt som klubpræsident har han haft tre store opgaver foran sig: Få Xavi til klubben som træner, forlænge med Messi og hente en ny stor stjerne til angrebet. Xavi ankom kort tid efter, at Laporta blev valgt som præsident, men forlængelsen med Messi blev som bekendt ikke en realitet og meget modvilligt og sørgmodigt måtte han forlade sin barndomsklub til stor overraskelse og sorg for alle. Laporta har derfor sat alle sejl ind på at løse den sidste store opgave, nemlig at hente en stor stjerne til angrebet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Desværre for Laporta viser opgaven sig sværere end forventet, og derfor arbejdes der angiveligt på en plan B, hvor hollandske Memphis Depay skulle blive klubbens frontfigur på 9’er positionen. Memphis gjorde det efter kampen imod Mallorca det klart, at han er interesseret i at forlænge hans nuværende kontrakt, som kun er på to år, da han er blevet overbevist om Xavis projekt. Med kontraktudløb allerede næste sommer er klubben tvunget til enten at sælge hollænderen eller forlænge hans kontrakt og her kan en lang kontrakt komme på tale som et billigt alternativ til en 9’er.

Faktum er nemlig, at Haaland, som angiveligt er førsteprioritet, ser ud til at blive en alt for dyr løsning. Samtidig ønsker Bayern ikke at lade Lewandowski rejse allerede til sommer og selv hvis denne manøvre lykkes fylder polakken 34 år til august og er derfor en kortsigtet løsning. Blandt de andre kandidater, som tidligere er blevet nævnt i João Felix og Romelu Lukaku, så er de begge på lange kontrakter (indtil 2026) og deres klubber ønsker ikke at lade dem slippe billigt.

Det bliver derfor spændende at se om Memphis Depay bliver den billige løsning som gør, at pengene kan bruges til forstærkninger andre steder på banen. Uanset hvad bør Barca enten sælge hollænderen til sommer eller forlænge hans kontrakt.

.:FORSIDE:.