fbpx
Annonce

Barca holder trøjenumrene tæt til kroppen

FCBARCELONA.DK - 28.08.21

// Trøjer


Da Barca tidligere i dag offentliggjorde truppen til kampen i morgen mod Getafe, var der helt usædvanligt ikke sat numre på de udtagne spillere. Det skabte straks spekulationer om at noget kan være under opsejling.

Normalt når en trup offentliggøres, står spillerne anført med deres trøjenumre, men sådan var det ikke i formiddags og det er helt sikkert ikke en dum forglemmelse.

Når trøjerne ikke angives kan det kun være fordi, at der er tvivl om nogle af trøjerne. Det kan næsten kun være et tegn på, at der kan ske ændringer i truppen inden at kampen mod Getafe fløjtes i gang i morgen eftermiddag kl. 17.00.

Det er et åbent spørgsmål hvem der kommer til at bære trøje nr. 14. Coutinho havde den i sidste sæson, men i denne sæson har Rey Manaj båret den. Coutinho har ikke fået en nye trøje, men måske det bliver ham der overtage nummer 10 fra Messi.

Koeman har udtaget spillere som han gerne vil af med, blandt dem Pjanic og måske han når at finde sig en ny klub inden kampen i morgen. I givet fald frigøres trøje nr. 8.

Det bliver derfor spændende at se om der sker noget her i weekenden og ikke mindst hvilke trøjer spillerne kommer til at bære i kampen i morgen.

.:FORSIDE:.