Barca havde igen problemer med at lukke kampen

FCBARCELONA.DK - 26.01.23

// Real Sociedad // Copa del Rey

Barca hentede en fortjent sejr over Real Sociedad i Copa del Rey, men akkurat som man har set det ved flere lejligheder denne sæson, lykkedes det ikke at lukke kampen trods et klart overtag og en mand i overtal.

Det burde aldrig være blevet spændende i opgøret mellem Barca og Real Sociead i Copa del Rey kvartfinalen. Barca indledte kampen med at skabe en række store chancer, men de blev alle brændt. I det 37. minut fik Real Sociedad vist Brais ud og med en mand i overtal, lå kampen for Barcas fødder.

Barca kom da også foran i det 52. minut på en flot scoring af Dembélé og det lignede nu den ventede sejr. Alligevel kom holdet i problemer, for koncentrationen forsvandt og spillet blev tøvende. Det udnyttede Real Sociedad til at komme bedre med og havde det ikke været for Ter Stegen i slutfasen, kunne der godt være blevet udlignet.

Det er langt fra første gang denne sæson at Barca misser at lukke en kamp, som de ellers har i deres hule hånd. Flere af sejrene i denne sæson har været snævre, selvom Barca har domineret klart. Xavi har ved flere lejligheder kommenteret problemet, men kampen mod Real Sociedad viste, at det på ingen måde er løst endnu.

Når man spiller i overtal på hjemmebane og er kommet foran med 1-0, burde Barcas spillere kunne bevare koncentrationen og intensiteten i spillet, men det glippede i går. Det er med garanti noget Xavi vil vende med sine spillere.