fbpx
Annonce

Barca havde bolden i 77,4% af tiden uden at vinde

FCBARCELONA.DK - 01.01.23

// Espanyol

Fodbold er ikke et retfærdigt spil. Det så man endnu et eksempel på i går i Barcas kamp mod Espanyol, hvor det sluttede 1-1. Ser man på kampens statistik, er det nærmest naturstridigt at Barca ikke vandt opgøret klart.

Trods en nærmest skandaløs præstation af dommer Mateu Lahoz, slog træner Xavi Hernández fast efter lokalderbyet i går, at resultat udelukkende var holdets egen skyld. Ser man på de statistiske facts fra kampen, kan man kun give ham ret.

Artiklen fortsætter under annoncen


Da kampen var fløjtet af, havde Barca haft bolden i 77,4% af tiden, hvilket er rekord for Barca i denne sæson. Trods dette massive overtag, lykkedes det kun for Barca at score en enkelt gang.

Holdet havde ellers chancer nok. Barca afsluttede nemlig hele 26 gange på mål, mod Espanyols fire gange. Barca ramte målet i seks tilfælde og Espanyol kun en enkelt gang, nemlig da de scorede på straffespark.

Denne statistik vidner om manglende skarphed foran mål og her var Lewandowski nok den største synder. Specielt i to tilfælde var han udskarp - først med et hovedstød forbi mål på en kæmpe chance og dernæst i kampens døende minutter, da han kom alene igennem og afsluttede forgæves.

Med til historien hører også, at Espanyols målmand Àlvaro Fernández spillede en stor kamp med flere afgørende redninger. Det ændrer dog ikke på, at Barca aldrig burde have smidt point i en kamp, hvor de var så overlegne som det var tilfældet.



.:FORSIDE:.