fbpx

Avis: Barca dropper interessen i João Cancelo

Peter Vyff - 11.07.23

Barca har angiveligt tænkt sig at hente en højre back i sommerpausen. Catalanerne har dog eftersigende bestemt sig for ikke at forfølge João Cancelo, der ellers i lang tid lignede den foretrukne forstærkning.

Sommerens transfervindue er for længst åbnet, og der har allerede været stor aktivitet at spore på Camp Nou, hvor İlkay Gündoğan og Iñigo Martínez allerede er stødt til. Ledelsen er dog langt fra færdige med at forstærke førsteholdet, og snart forventes Vitor Roque og Oriol Romeu også at ankomme til Catalonien.

Cheftræneren bekræftede så sent som i sidste uge, at hvis det er muligt at finde en højre back, så er det også en prioritet på Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne er derfor i lang tid blevet meldt lune på João Cancelo, der efter et sammenstød med Pep Guardiola, ikke har en fremtid hos Manchester City. Portugiseren er derfor blevet sat til salg, hvilket har fået adskillige europæiske storhold til at interessere sig for ham.

Barca har dog måtte sande at landsholdsspilleren er alt for dyr, og at det ikke er muligt at hente ham på nuværende tidspunkt, det skriver avisen Mundo Deportivo. Manchester City kræver eftersigende tæt på 60 mio. euro for Cancelo, og ledelsen havde derfor håbet på at låne ham i den kommende sæson, for derefter at hente ham permanent til næste år.

Det har dog ikke vist sig muligt samtidig med at portugiserens har fastholdt hans høje lønkrav. Den 29-årige Cancelo skulle ellers have været Xavis foretrukne løsning på højre back, men nu kigges der istedet på Iván Fresneda fra Real Valladolid, der menes at koste et sted imellem 10-20 mio. euro.

Det er en noget mere spiselig pris for Barca, og eftersom Jules Koundé også skulle have accepteret at fortsætte på højre back i næste sæson, så haster det ikke med at finde en forstærkning. 

// Joao Cancelo
.:FORSIDE:.