fbpx
Annonce

Barca har lutter sejre på hjemmebane i CL denne sæson

Markus Johannessen - 16.04.24

// PSG // Champions League

Den midlertidige hjemmebane på Montjuïc, holder en god Champions League-statistik for catalanerne og i aften kan Xavi og co. lykkes med femte hjemmesejr i træk i den mest prestigefulde klubturnering. 

Barca tager imod Paris Saint-Germain i aften kl. 21:00 i den afgørende del af Champions League kvartfinalen på Estadi Olímpic Lluís Companys. En billet til semifinalen blandt de bedste europæiske klubber står på spil, og Barca går ind i kampen med en fordel, efter at de vandt 2-3 i den første kamp på Parc des Princes.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det betyder også, at Xavis mandskab kan avancere blot ved at spille uafgjort, men hele den catalanske hovedstad vil være excentrisk i aften og truppen har været klar i mælet i de catalanske medier om, at de vil gå efter den femte hjemmesejr i Champions League og holde en fejlfri statistik på stadion. 

Barcas seneste fire Champions League-kampe på hjemmebane har budt på en ren sejrsstime mod Antwerp (5-0), Shakhtar Donetsk (2-1), Porto (2-1) og Napoli (3-1). 

I aften har Barca en gylden mulighed for at markere sig og vise, at holdet er tilbage i den europæiske elite. At slå PSG, en af de mest komplette og stærkeste klubber på kontinentet, vil betyde en tilbagevenden til semifinalerne i Champions League.

montjuic3F

.:FORSIDE:.