fbpx
Annonce

Barca har kurs mod historiske 100 point i ligaen

Anders Lang Jensen - 11.11.22

// La Liga

Efter en skuffende efterårssæson i forhold til Champions League, leverer Barca på et højt og stabilt niveau i La Liga. Pointgennemsnittet er lige nu 2,64, hvilket vil række til historiske 100 point, hvis holdet fortsætter formen.

Efter comebacket i opgøret mod Osasuna fik Barca vendt kampen til tre point, og dermed ligger Barca på førstepladsen i ligaen med 37 point for 14 kampe. Det giver et pointgennemsnit på 2,64, hvilket er et bevis på holdets gode form i den hjemlige liga.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Hvis Barca fortsætter med at ligge på det nuværende pointgennemsnit på 2,64 i resten af sæsonen, vil holdet nå præcis 100 point i ligatabellen. I så fald vil det blot være den tredje gang, at et hold formår at nå den historiske og imponerende grænse.

Første hold til at gøre det var Real Madrid i 2011/12-sæsonen, mens Barca fulgte op ved at gøre det samme sæsonen efter i 2012/13-sæsonen. I den sæson gik Barca ubesejret gennem ligaen på hjemmebane. I denne sæson har holdet vundet seks ud af syv kampe på eget græs og eneste svipser var 0-0-opgøret mod Rayo Vallecano i sæsonpremieren.



.:FORSIDE:.