fbpx

Barca har endnu aldrig tabt til Girona

Peter Vyff - 28.01.23

Barca tager i dag til Girona, hvor Xavis tropper skal forsøge at holde afstand til Real Madrid på andenpladsen i La Liga. Catalanerne har heldigvis statistikken på deres side, da holdet aldrig har tabt til de catalanske landsmænd.

Barca skal ikke rejse langt imorgen, når holdet møder Girona, som ligger i nordlige Catalonien. Oprykkere har fået en flot start på tilværelsen i La Liga, hvor holdet i øjeblikket er placeret på en 11. plads.

Cheftræneren Xavi og hans stjernespillere har derfor ikke udsigt til nogen nem kamp på Estadi Montivili, hvor det dog er lykkedes for Barca at tage tre point i samtlige opgør indtil nu. Catalanerne har faktisk aldrig tabt til Girona, som man har mødt fire gange tidligere i La Liga-sammenhænge.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca mødte Girona første gang i 17/18-sæsonen, hvor det blev til en 3-0 sejr på udebane, og en storsejr på hele 6-1 på Camp Nou. Catalanerne mødtes også året efter, hvor Barca måtte nøjes med en uafgjort 2-2 på hjemmebane, inden holdet hentede en 2-0 sejr i det seneste opgør i 2019, hvor Nélson Semedo og Lionel Messi scorede målene.

Statistikken er derfor på Barcas side, når der klokken 16.15 fløjtes op til kamp. Catalanerne kan med en sejr øge afstanden til seks point ned til Real Madrid på andenpladsen, og samtidig sætte de hvide  under maksimalt pres, inden de søndag møder formstærke Real Sociedad hjemme på Santiago Bernabéu.// Girona
.:FORSIDE:.