fbpx
Annonce

Barca har brugt 33 spillere i denne sæson

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.01.22

// La Liga

ps5 art


Barca er nået halvvejs i sæsonen i ligaen her i starten af januar. Efter sejren over Mallorca i søndags, viser det sig, at hele 33 spillere har været i aktion for førsteholdet i den spanske liga, efter de første 19 kampe er spillet.

Med debuterne til Álvaro Sanz og Estanis Pedrola i søndagens udesejr over Mallorca, betyder det nu, at catalanerne har sendt hele 33 spillere i aktion i ligaen i denne sæson, hvilket er et usædvanligt højt antal spillere.

Artiklen fortsætter under annoncen


At førsteholdet har brugt så mange spillere allerede nu i sæsonen skal ses i lyset af, at der var travlt til sidst i transfervinduet i august, mens skader og corona har tvunget Koeman, Barjuan og Xavi til at benytte flere spillere fra B-holdet end normalt.

Den blot 18-årige angriber, Estanis Pedrola, blev spiller nummer 33 Barca benyttede sig af i denne sæson, da han blev skiftet ind i slutningen af kampen mod Mallorca. Kort forinden blev spiller nummer 32 taget i brug i form af Álvaro Sanz.

Allerede i starten af sæsonen blev Ronald Koeman tvunget til at satse på flere unge spillere fra B-holdet, da midtbanen og venstre back ikke blev forstærket. Her satsede hollænderen særligt på de unge midbanespillere Gavi og Nico.

Senere, under den midlertidige førsteholdstræner, Sergi Barjuan, og nu under Xavi Hernández ledelse, har skader tvunget dem til at kigge mere mod B-holdet. I forbindelse med årsskiftet har coronavirussen også sat sit præg på holdet.

Blandt de 33 spillere, som har spillet for Barca i denne sæson, er tre spillere som ikke længere er i klubben. Her er tale om Emerson, der blev solgt til Tottenham i en opsigtsvækkende handel, mens Antoine Griezmann kort efter blev udlejet til Altético Madrid. Dertil har Sergio Agüero stoppet karrieren på grund af hjerteproblemer.

Sergio Busquets er den spiller med flest optrædender i ligaen. 18 kampe har han deltaget i indtil videre. Ter Stegen, Nico, Gavi, Piqué og De Jong følger tæt efter, mens Memphis og Araújo har spillet 15 kampe i ligaen hver.

Eric García, Mingueza, Jordi Alba, Coutinho, Dest, Lenglet, Riqui Puig og Luuk de Jong har spillet mellem 14 og 10 kampe hver. Herefter følger spillerne med under 10 kampe: Sergi Roberto, Abde, Demir, Dembélé, Ansu Fati, Balde, Agüero, Jutglà, Braithwaite, Griezmann, Emerson, Neto, Ilias, Pedri, Umtiti, Álvaro Sanz og Estanis.

.:FORSIDE:.