fbpx

Barca håber at sælge Marcos Alonso denne sommer

Anders Lang Jensen - 10.08.23

// Marcos Alonso

For et år siden hentede Barca Marcos Alonso i Chelsea, men efter en sæson i reserverollen kan spanieren allerede være på vej videre i teksten. Ledelsen håber i hvert fald på at sælge venstrebacken denne sommer.

Det var i forbindelse med salget af Pierre-Emerick Aubameyang til Chelsea, at Barca sikrede sig Marcos Alonso. Spanierens alsidighed i defensiven var værdsat for ledelsen, men Alonso er langt tilbage i køen om spilletid forud for den kommende sæson.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge transferjournalisten Gerard Romano har Barca-ledelsen nemlig placeret Marcos Alonso på markedet med mindre end en måned tilbage af transfervinduet. Her håber ledelsen, at man kan finde frem til et salg af Alonso, som også vil hjælpe betragteligt på den økonomiske situation.

Udviklingen kommer som en mindre overraskelse på venstreback-positionen, efter Jordi Alba har forladt klubben tidligere på sommeren. Xavi har dog haft talentet Álex Valle med på førsteholdet hele sommeren, og den unge venstreback har leveret overbevisende.

Dermed kan Xavi bestemme, at Álex Valle bliver en mere fast del af førsteholdstruppen som backup for Alejandro Balde, der er det klokkeklare førstevalg.

alonso2

.:FORSIDE:.