fbpx
Annonce

Barca frygter coronaboom efter nye smittede spillere

FCBARCELONA.DK - 29.12.21

// Coronavirus

Man holder vejret i disse dage på Camp Nou i Barcelona, hvor man onsdag registrerede tre nye positive coronatest hos spillerne i truppen. To af dem var Umtiti og Gavi, som trænede med holdkammeraterne tirsdag.

Mandag var det som bekendt Clement Lenglet og Dani Alves, som blev testet positive for corona. Dagen efter var turen så kommet til Jordi Alba og Balde, inden Ousmane Dembélé, Samuel Umtiti og Gavi denne onsdag også blev testet positive for coronavirus.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og netop Umtiti og Gavis tilfælde har sat alarmklokkerne i gang på Camp Nou, hvor man lige nu frygter en smitteeksplosion i truppen i løbet af de kommende dage. Umtiti og Gavi trænede nemlig med tirsdag aften og kan derfor ikke have undgået at have været i nær kontakt med holdkammeraterne.

På nuværende tidspunkt må Xavi undvære syv spillere på grund af coronavirus og der skal ikke ret mange flere tilfælde til, før det begynder at blive særdeles kritisk for Barca med henblik på søndagens udekamp i ligaen mod Mallorca.

De catalanske spillere bliver testet inden hver eneste træning og det er derfor slet ikke usandsynligt, at der i løbet af torsdagen vil blive registreret endnu flere positive coronaprøver. Indtil da holder man vejret på Camp Nou og håber på, at smitten på mirakuløs vis ikke har spredt sig.

.:FORSIDE:.