fbpx
Annonce

Barca forventer stadionrekord i aften mod PSG

Peter Vyff - 16.04.24

 


Barca tager i aften mod Paris Saint-Germain i en altafgørende kamp i Champions League. Catalanerne forventer en massiv støtte fra holdets fans, og alt tyder derfor på, at stadionrekorden på Estadi Olímpic bliver slået i aften.

Ledelsen søsatte sidste år den omfattende renovering af Spotify Camp Nou, der først delvist står klar til efteråret. Barca har derfor spillet sine kampe på Estadi Olímpic i denne sæson, og stadion-skiftet har langt fra vist sig at være så succesfuldt som ledelsen havde håbet på.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne har haft svært ved at fylde stadion ud til hjemmekampene i La Liga, og det har betydet, at indtægterne på kampdage har været langt under det forventende. Barca-fansene har dog støttet op om holdets største kampe mod Real Madrid og Napoli, hvor man nåede op på over 50.000 tilskuere, som er tæt på maksimal kapacitet.

Klubben forventer dog ifølge avisen Mundo Deportivo at sætte stadionrekord i aften mod PSG, hvor indtjeneningen kan nå helt op til seks mio. euro. Catalanerne håber således også at kunne sætte både indtjenings- og tilskuerrekord, hvilket kræver, at der bliver solgt mere end 50.301 billetter, som var tilfældet mod Napoli.

Ledelsen har også foretaget ekstra sikkerhedsforanstaltninger på grund af det høje tilskuerantal, samt terror-truslerne mod Champions League kampene sidste uge.

Forhåbentlig lykkes det for fansene at danne en stærk ramme om storkampen, der i sidste ende både kan intimidere PSG og presse Barca fremad banen, og sikre en yderst vigtig plads i Champions League-semifinalen.

estadiolympic5F

 

// PSG
.:FORSIDE:.