fbpx
Annonce

Barca forsøger at forlænge med stortalentet Barberá

Peter Vyff - 11.12.22

// Victor Barberá

topbar222

Imens der spilles VM i Qatar, så har Barca haft fuld fokus på at forlænge kontrakter. Catalanerne forsøger i øjeblikket at indlede forhandlinger med andetholdets Víctor Barberá, som betragtes som et stort angrebstalent.

Barca forstærkede sig markant før denne sæson, hvor flere store nyindkøb blev hentet til Camp Nou. Den sportslige ledelse har siden haft fokus på at forlænge kontrakterne med holdets fremtidige spillere, deriblandt Ronald Araújo og Gavi, samt Alejandro Baldé, som har fået sit helt store gennembrud i år.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det næste stortalent, som slår igennem på Camp Nou, kan blive Víctor Barberá, som i øjeblikket slår sine folder på andetholdet, Barca Athletic. Catalaneren, som sluttede sig til La Masia i 2020, har udviklet sig enormt det sidste års tid, hvilket han også beviste i UEFA Youth League, hvor han scorede syv mål i turneringen.

Den 18-årige Barberá betegnes som en hårdtarbejdende og beslutsom frontangriber, der har et medfødt målinstikt. Catalanerens præstationer på andetholdet har skabt en del interesse fra flere klubber, og det har ifølge avisen Sport fået Barca til at fokusere på en kontraktforlængelse.

Stortalentens kontrakt udløber efter denne sæson, og ledelsen har derfor travlt med en forlængelse. Barberá står som nævnt ikke uden interesse, dog skulle han eftersigende foretrække at blive hos Barca, hvis de rigtige forudsætninger for hans udvikling er til stede.

Ledelsen og Barberás repræsentanter forventes at mødes indenfor den nærmeste fremtid, hvor forhandlingerne om en ny kontrakt indledes. Catalaneren skal i mellemtiden blot forsøge at holde fokus, og hjælpe Barca Athletic, som i øjeblikket er placeret på en 8. plads i den tredjebedste fodboldrække.



 

.:FORSIDE:.