fbpx
Annonce

Barca får stort boost med tilbagevendte spillere

Anders Lang Jensen - 05.10.21

Efter en hård periode for Ronald Koeman og resten af holdet, er der nu et par ugers landsholdspause. Det er en kærkommen pause for truppens fysiske tilstand, ligesom en lang række vigtige spillere forventes at blive klar.

Et af de tunge argumenter fra Koemans side omkring de skuffende resultater, er de mange skadede spillere. Når disse profiler er kampklar, vil truppen få et markant løft, mener Koeman, og det kan meget vel komme til syne inden for de næstkommende uger.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Efter landskampspausen vil Jordi Alba og Pedri være 100 procent klar, mens Ansu Fati vil være tilpas langt i sin genoptræning, så 10’eren kan starte inde. Ousmane Dembélé og Sergio Agüero går ligeledes ind i deres afsluttende del af genoptræningen.

Argentinske Sergio Agüero vil bruge de kommende uger til at træne fast med resten af gruppen og vil i princippet være klar til at få sin Barca-debut. Kampformen vil dog først her skulle finpudses for angriberen. Franske Dembélé forventes at træne fast med holdet i slutningen af måneden.

Ronald Koeman kan altså se frem til flere vigtige ansigter tilbage i truppen indenfor kort tid. Og det bliver et vigtigt løft for Barca-mandskabet.

.:FORSIDE:.