fbpx
Annonce

Barca har løst kontraktudfordringerne på under et år

Anders Lang Jensen - 15.09.22

Onsdag formiddag kunne Barca langt om længe præsentere kontraktforlængelsen med stortalentet Gavi efter mange måneders spekulationer. Det markerer samtidig et års hårdt ledelsesarbejde på kontraktfronten.

For et år siden var der bekymrede miner omkring Barca, hvor profiler som Ronald Araújo, Pedri, Ansu Fati, Ousmane Dembélé og Gavi alle havde kontraktudløb inden for ganske kort tid. Klubbens økonomi var presset og det har ikke ligefrem gjort jagten på forlængelser nemmere.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Status efter Gavis længe ventede forlængelse er dog, at klubbens ledelse er kommet i mål med forlængelser af samtlige af de førnævnte spillere. De første aftaler kom i hus i oktober måned sidste år med Pedri og Ansu Fati – altså stadig for under et år siden.

I slutningen af april måned i år offentliggjorde Barca den vigtige forlængelse med Ronald Araújo, mens Ousmane Dembélé skrev under på en Barca-forlængelse i midten af juli. Nu er Gavi sidste mand til at skrive under på en langvarig kontrakt på Camp Nou, som altså markerer en vigtig milepæl for klubbens jagt på forlængelserne med den vigtige gruppe af unge spillere, der sandsynligvis kommer til at tegne fremtiden.

pedridembele1

.:FORSIDE:.