fbpx

Barca-emnet Neves er tæt på saudiarabisk skifte

Anders Lang Jensen - 20.06.23

© Getty Images
// Ruben Neves

Gennem efterhånden flere transfervinduer har Barca været sat i forbindelse med portugisiske Rúben Neves. Denne sommer var der også rygter, men midtbanespilleren er nu tæt på et lukrativt skifte til saudiarabisk fodbold.

Specielt har den sportslige ledelse i Barca haft et godt øje til Rúben Neves som forstærkning til den centrale midtbane, mens Xavi har haft andre spillere i kikkerten såsom Martín Zubimendi. Der har dog været dialog mellem Barca og Wolverhampton, men det ender ikke i en aftale.

Artiklen fortsætter under annoncen


Et stort lukrativt tilbud fra saudiarabisk fodbold og klubben Al Hilal har nemlig lokket Rúben Neves væk fra europæisk fodbold, melder journalisten Fabrizio Romano. Portugiseren har angiveligt drømt om et skifte til Barca, men dialogen med klubben har ikke ført til et gennembrud, beretter Romano yderligere.

Det er et spørgsmål om tid, før Rúben Neves officielt bliver præsenteret hos Al Hilal i en handel, hvor den saudiarabiske klub køber portugiseren for 55 millioner euro, samt giver en voldsom økonomisk kontrakt frem til 2026.

rubenneves2

.:FORSIDE:.