fbpx
Annonce

Barca bekræfter, at de vil af med Umtiti og Pjanic

FCBARCELONA.DK - 23.07.21

// Umtiti // Miralem Pjanic


På pressemødet i går hvor Memphis Depay blev præsenteret, kommenterede præsident Joan Laporta også på andre spillere. Her bekræftede Barca-præsidenten, at klubben mener at Umtiti og Pjanic bør forlade klubben.

Hele sommeren har der været spekulationer om, at Barca vil af med Samuel Umtiti og Miralem Pjanic. Det er nu blevet bekræftet.

'Først og fremmest skal vi respektere vores spiller. Vi taler ærligt og klart med dem, på en direkte måde. De to har haft mindre fremtrædende roller, men de har arbejdet godt i sæsonstarten. Hvis vi er tilbageholdne omkring dem, skal de have det at vide' indledte Joan Laporta og gav ordet videre til ledelsens sportslig ansvarlige, Mateu Alemany.

'Det er to prestigefyldte spillere med betydningsfulde karrierer. De spillede få minutter (i sidste sæson, red.) og de ved hvilke muligheder de har. Sammen med deres agenter overvejer vi muligheden for at de rejser. De to er de primært interesserede i at spille en rolle' kom det fra Alemany.

Dermed ligger det fast, at der arbejdes på at få sendt Umtiti og Pjanic væk. De to spillere ligger i den høje del af lønhierarkiet og det vil lette meget på Barcas økonomi, hvis de kommer væk.

.:FORSIDE:.