fbpx
Annonce

Barca B henter erfaren forsvarsspiller tilbage gratis

FCBARCELONA.DK - 29.01.21

© FC Barcelona
// Riera

I går meldte Barca ud, at man forstærker B-holdet med den 25-årige Roger Riera, der har en fortid i La Masia. Den erfarne centrale forsvarsspiller kan meget vel komme i spil til førsteholdet, hvis Koeman mangler spillere i forsvaret.

Riera er en af de spillere der oplevede stor succes i La Masia, men som ikke lykkedes med at tage det sidste skridt. Han kom til La Masia som 10-årig og i 2014 var han anfører for Barcas ynglingehold, da de for første gang vandt UEFA Youth League.

Det glippede med at få en plads på B-holdet og derfor tog Riera til Nottingham i England og senere til Celtas og Villarreals B-hold, inden turen gik til hollandske Breda i juni måned 2019. Her nåede han at spille 33 kampe og score fire mål.

Riera kunne forlade Breda her i januar på fri transfer og nu går turen til Barca B, hvor træner García Pimienta har brug for en erfaren gardering i den bagerste kæde.

Med sin alder og erfaring, er det slet ikke umuligt at Ronald Koeman på et tidspunkt får brug for Riera på førstholdet. Det centrale forsvar har været hårdt ramt af skader og det kan ske igen, ligesom der også bliver brug for pauser. Her kunne Roger Riera ligne en mulighed.

I første omgang skal Riera dog hjælpe B-holdet, der kæmper for at rykke op fra 2. division B. Her ligger de i øjeblikket på en tredjeplads i tabellen, hvor de tre første skal ud i kvalifikationskampe om oprykning.

.:FORSIDE:.