Barca Atlétic smed dumme point mod bundhold

FCBARCELONA.DK - 03.04.23

// Barca Atletic

Barcas andethold, der inden denne sæson skiftede navn til Barca Atlétic, har ikke tabt en kamp i to måneder. Det bringer dem i spil til oprykningsspillet, men i går tabte de et skridt, da de smed dumme point mod bundholdet Atlético Baleares.

Træner Rafa Márquez og hans spillere har gang i en rigtig flot stime uden nederlag. De er nu oppe på otte kampe i træk uden at tabe og det har bragt dem op i top 5 i tabellen, hvor der skal spilles playoff-kampe om oprykning til næstbedste række.

I går skulle den gode udvikling fortsættes, da Barca Atlétic tog imod Atlético Baleares, der kæmper for at holde sig fri af nedrykningszonen. Har var Barca Atlétic klare favoritter og de fik også hurtig kurs mod en sejr. En scoring efter en lille halv time på straffespark og en mere lige før pausen betød en 2-0 føring ved pausefløjtet.

Barca Atlétic dominerede også fra anden halvlegs start, men midt i halvlegen slog gæsterne pludselig til med to mål indenfor tre minutter og så var der udlignet. Barca Atlétic kæmpede godt for at komme foran igen og chancerne var der, men ind kom bolden ikke.

Det sluttede skuffende 2-2 hjemme på Estadi Johan Cruyff i et opgør, hvor Barca Atlétic aldrig burde være kommet i problemer. Dermed smed de to point i den tætte oprykningskamp. De holder sig dog stadig i top 5, men havde de vundet kampen i går, ville de have indtaget andenpladsen.

Næste kamp er på søndag, hvor Barca Atlétic møder Numancia på udebane. Numancia ligger midt i rækken.