Barca Atlétic fik vigtig sejr med Torre på holdet

FCBARCELONA.DK - 26.03.23

// Barca Atletic

Pablo Torre var med fra start hos andetholdet Barca Atlétic, da de i går aftes mødte Sabadell på udebane. Den 19-årige midtbanespiller spillede en vigtig rolle og var med til at hente de tre vigtige point med en sejr på 1-2.

Drømmen om oprykning til næstbedste række kom et lille skridt nærmere i går, da det lykkedes for Barca Atlétic at hente en sejr på 1-2 over naboerne fra Sabadell. Barca Atlétic kom foran allerede efter seks minutter, da Estanis Pedrola havde sidste fod på bolden efter en effektiv omstilling.

Det var meget lige, men Barca Atlétic var mest effektive i første halvleg og det blev 0-2 efter 36 minutters spil. Igen var det Estanis Pedrola der stod for målet. Pablo Torre havde en andel i scoringen, da han var med i opspillet.

Pablo Torre gjorde det godt på den offensive midtbane, men efter pausen kom Sabadell tilbage med en reducering et kvarter før tid. Det fik træner Rafa Márquez til at tage Pablo Torre ud, for at få lidt mere fysik i kampen, så førringen kunne holdes.

Det lykkedes, selvom Sabadell pressede gevaldigt på i slutfasen og var uhyre tæt på at få udlignet, men Astralaga i målet leverede nogle afgørende redninger. Dermed fik Barca Atlétic sejren og samtidig fik Pablo Torre nogle vigtige minutter i benene, noget er der meget langt imellem på førsteholdet.

Med sejren kravler Barca Atlétic op på en fjerdeplads i tabellen inden søndagens kampe. Førstepladsen rykker direkte op, mens de fire efterfølgende hold skal ud i playoff-kampe.