fbpx
Annonce

Barca afviser at sende Yamal til U17 VM i efteråret

Anders Lang Jensen - 07.09.23

// Lamine Yamal

Lamine Yamal er den store stjerne på det spanske U17-landshold, som til november skal spille VM i Indonesien. Barca-juvelen har dog været igennem et massivt gennembrud, og Yamal skal ikke spille slutrunden sidst på efteråret.

Fra starten af denne sæson har Lamine Yamal været et af de helt store samtaleemner på Barcas førstehold. Kantspilleren har leveret overbevisende i de nye rammer, og det har fået klubben til hurtigt at reagere i forhold til den kommende VM-slutrunde for U17-landsholdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge Catalunya Ràdio har Barca og det spanske fodboldforbund allerede besluttet, at Lamine Yamal ikke rejser med til Indonesien til VM-turneringen, som stortalentet ellers var med til at kvalificere Spanien til.

Lamine Yamal er allerede nu udtaget til A-landsholdet for Spanien, og samtidig får guldfuglen masser af spilletid på Barcas førstehold. Dermed er det vigtigt nyt for Barca, at man har Yamal til rådighed hele efteråret og dermed ikke afbrydes af U17-slutrunden fra 10. november til 2. december.

yamal15

.:FORSIDE:.