fbpx

Baldes formdyk skaber bekymring i Barcelona

Anders Lang Jensen - 11.01.24

© Getty Images
// Alejandro Balde


Alejandro Balde har ikke gang i en optimal sæson modsat specielt sidste sæson, hvor venstrebacken var flyvende. Balde er ved flere lejligheder blevet placeret på bænken, og udviklingen bekymrer internt i Barca.

I sidste sæson skubbede Alejandro Balde sikkert og overbevisende Jordi Alba ud af holdet, og konkurrencen på den position var i top, da Alba stadig var i klubben. I denne sæson er Balde mere alene som venstreback, men hans niveau er dalet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alejandro Balde har i La Liga fået spilletid i 17 kampe i denne sæson, men backen har kun lavet en enkelt assist og ikke scoret et mål endnu. Balde har ligeledes været placeret på bænken af Xavi til flere vigtige opgør, hvor João Cancelo i stedet har overtaget pladsen, selvom portugiseren er bedst i højre side.

Ifølge avisen Sport stiger bekymringen også i Barca omkring Alejandro Baldes negative udvikling i denne sæson. Derfor planlægger ledelsen ifølge avisen også at få hentet en venstreback mere til sommer, for at skærpe konkurrencen yderligere og presse Balde mere på positionen.

Foråret bliver vigtig for Alejandro Balde, og det bliver også afgørende for holdet, at Balde kan finde tilbage til sin tidligere form og vigtige offensive bidrag fra sin venstreback.

balde21

.:FORSIDE:.