fbpx
Annonce

Balde: 'Det vil være en drøm at komme med til VM'

Anders Lang Jensen - 08.11.22

// Alejandro Balde

Alejandro Balde har taget enorme skridt i denne sæson og etableret sig som fast mand på venstrebacken under Xavi. Med et VM der nærmer sig med hastige skridt, drømmer Balde om en udtagelse for det spanske landshold.

Barcas unge venstreback har ikke været med omkring A-landsholdet før, men angiveligt har landstræner Luis Enrique ham med i Spaniens bruttotrup inden den endelige udtagelse. Alene det, at han blander sig i kampen om en udtagelse, viser hans enorme udvikling i Barca.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Konkurrencen i truppen er altid god, og den gør os alle sammen bedre. Det er en ære at dele positionen med to spillere som Alba og Alonso. Jordi Alba er en kæmpe spiller, og han giver mig en masse gode råd’, siger Alejandro Balde til catalanske TV3.

’Jeg har offensivt potentiale, men der er stadig plads til meget forbedring defensivt. Det er en udfordring, som giver mig erfaring, og som spillere skal vi være klar, hvor end holdet har brug for os’, fortsætter Balde og kommenterer til slut den kommende VM-slutrunde.

’At komme med til VM-slutrunden i Qatar ville være en stor drøm’, slutter han.

Det ventes, at Spaniens landstræner Luis Enrique udtager sin endelige VM-trup på fredag.

balde8

.:FORSIDE:.