fbpx
Annonce

Både AC og Cancelo trænede med holdet tirsdag

Anders Lang Jensen - 23.01.24

// Andreas Christensen

João Cancelo har misset fem kampe grundet knæproblemer, og Andreas Christensen har siddet ude siden sin skade i cuppen mod Unionistas. Begge spillere vendte dog tilbage til træningsbanen i dag forud for opgøret mod Athletic Club.

Det var forventet, at både João Cancelo og Andreas Christensen ville være i spil til at kunne være med i morgendagens Copa del Rey-kvartfinale på udebane mod Athletic Club. Tirsdag returnerede begge forsvarsspillere så tilbage til træning sammen med resten af holdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der venter en svær, men vigtig opgave onsdag aften i Bilbao mod Athletic Club, og både João Cancelo og Andreas Christensen ventes at blive udtaget af Xavi. Spørgsmålet bliver dog, om det er en tand for tidligt at starte inde allerede efter begge spilleres pause på sidelinjen.

Generelt lysner det mere for Barca på skadesfronten med João Cancelo og Andreas Christensen tilbage, men samtidig er Marc-André ter Stegen meget tæt på at vende tilbage fra sin rygskade. Tyskeren kan nemlig meget vel gøre comeback i målet om to ugers tid.

ac13

.:FORSIDE:.