fbpx
Annonce

Azpilicueta-transfer ser sværere og sværere ud

Nicolai Knudsen - 09.03.22

// Cesar Azpilicueta

ps5 art


En anderledes kontrakt, en stor rolle i Chelsea og politiske forhold har betydet, at det der for nogle måneder siden lignede en sikker transfer, ikke længere ser så simpelt ud. Muligheden for at hente Azpilicueta er dog stadig til stede.

Der er gang i den hos Chelsea for tiden, hvor klubbens mangeårige russiske ejer, Roman Abramovich, i sidste uge annoncerede, at han som konsekvens af krigen i Ukraine har valgt at sætte klubben til salg.

På det mere sportslige plan har Barca siden nytår haft øjnene stift rettet mod to af den engelske klubs spillere, Andreas Christensen og Cesar Azpilicueta. Mens rygterne om et skifte til Barca for danske Andreas Christensen har taget til i seneste dage, så ser situationen med Chelsea-anføreren, Cesar Azpilicueta, straks værre ud. Barca ønsker at vente med at forhandle med spanieren, da hans kontraktsituation er en anelse mere kompleks.

Artiklen fortsætter under annoncen


32-årige Azpilicueta har ligesom Andreas Christensen kontraktudløb til sommer, men i modsætning til danskeren har han mulighed for at forlænge sin kontrakt med et år til 2023, hvis han spiller et vis antal kampe. Der kan derfor ende med at skulle et mindre beløb over bordet, hvis han skal ende i Barca.

Azpilicueta, der har spillet i Chelsea siden 2012, er heller ikke afvisende overfor at fortsætte i London-klubben, da han nærer stor kærlighed til dem, selvom han eftersigende skulle være fristet af muligheden for at vende tilbage til La Liga. Her er det især muligheden for at spille under Xavi, der skulle friste.

Selvom situationen ikke er lige så simpel som med Andreas Christensen, så kan det dog sagtens ende med, at Barca får begge Chelsea spillere til sommer. Det bliver nok bare ikke lige foreløbig, at vi får svaret. Barca ønsker af respekt for spilleren og Chelsea at vente til senere, så en forhandling kan blive en succes.

.:FORSIDE:.