fbpx
Annonce

Aviser: Barca afviser at der er kontakt til Mbappé

FCBARCELONA.DK - 25.03.22

// Kylian Mbappe

Barca er ikke i kontakt med Kylian Mbappé! Det fortæller ikke navngivne kilder fra klubben til de to store catalanske sportsaviser Sport og Mundo Deportivo og dermed modsiger de nyheden fra L'Equipe.

Hvis Barca ønskede at tale med Mbappé, ville de være i deres gode ret til det, for den franske angribers kontrakt med PSG udløber til sommer og dermed kan han frit forhandle med hvem han vil.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Tidligere i dag meldte den store franske sportsavis L'Equipe om kontakter mellem Barca og Mbappés agenter. Der blev talt om, at Xavi gerne ville mødes med angriberen for at fortælle han om sit projekt i klubben i håbet om, at den transferfrie verdensstjerne ville overveje et skifte.

Den nyhed bliver nu skudt ned af de fleste catalanske sportsmedier. De læner sig op af kilder i klubben og herfra lyder det, at Barca ikke er i kontakt med Mbappé eller hans bagland.

Det kan ikke afvises at nyheden i L'Equipe er plantet af spillerens agenter for at lægge pres på Real Madrid i deres forhandlinger med Mbappé. Meget tyder nemlig på et skifte til de hvide til sommer.

Modsat kan det stadig ikke afvises, at Barca vil forsøge at snyde Real Madrid på målstregen i kampen om Mbappé, trods benægtelsen i dag, for reelt har Barca ikke interesse i at afsløre hvilke ting man arbejder med til sommerens spændende transfervindue.

.:FORSIDE:.