fbpx

Avis: Xavi vil have Abde med på pre-season

Simon Arun Vrábel - 21.06.23

// Abdessamad Ezzalzouli

På trods af at fremtiden for Barcas udlånte angriber, Abde Ezzalzouli, forsat er uafklaret skulle Xavi angiveligt have besluttet, at den marokkanske angriber skal med førsteholdet på pre-season, for at kunne se ham bedre an.

Barca-træneren Xavi Hernández har angiveligt mere end almindeligt svært ved at beslutte sig omkring fløjangriberen Abde Ezzalzouli, og derfor skulle angriberen efter sigende været blevet inviteret med førsteholdet på pre-season, således at Xavi kan se marokkaneren bedre an.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er nærmest en gentagelse af historien fra sidste sæson, når det kommer til Abde og Xavi. Den nu 21-årige marokkanere har angiveligt svært ved at overbevise Xavi om, at han fortjener en plads på førsteholdet, og præcis den samme situation stod de to i, hvis man spoler tiden tilbage til begyndelsen af den netop overstående sæson.

Dengang valgte Xavi at lade Abde udleje, og den midlertidige arbejdsskiver blev Osasuna. Her var den marokkanske fløjspiller praktisk talt fast mand i angrebet, og med seks mål i 34 kampe var Abde medvirkende til, at Osasuna skal spille europæisk fodbold fra næste sæson. Alligevel er Xavi ikke 100% overbevist, og derfor fortæller avisen Sport, at cheftræneren har inviteret Abde med holdet på pre-season som begynder i juli måned.

Netop invitationen skulle også være årsagen til, at Yannick Carrasco for nylig udtalte, at han starter sæsonen med Atlético Madrid, for valget kommer angiveligt til at stå imellem Carrasco og Abde. Omvendt, så har sidstnævnte på baggrund af sine flotte sæson i Osasuna flere bejlere i og udenfor Spanien, og derfor bliver Xavi snart nødt til at beslutte sig.

Den sportslige ledelse skulle dog ikke være interesseret i at udleje Abde endnu engang, og derfor står valget imellem et salg eller at blive en del af førsteholdet. Den 21-årige marokkaner har en anslået markedsværdi på 15 millioner euro. I begyndelsen af sidste sæson var hans anslået markedsværdi 1 million euro. 

.:FORSIDE:.