fbpx
Annonce

Avis: Xavi overvejer ikke at tage en sæson mere

Simon Arun Vrábel - 01.03.24

 


Imens der i de seneste dage har floreret rygter om, at Laporta har bedt Xavi om at forsætte endnu en sæson, så har den catalanske cheftræner angiveligt ingen planer om at ændre sin beslutning om at stoppe til sommer.

Da Xavi overraskende annoncerede sit stop efter hjemmebanenederlaget til Villarreal, var det med en forklaring om, at jobbet som Barca-træner var mentalt hårdt for ham selv og hans familie.I de seneste dage har de catalanske medier fortalt, at Joan Laporta angiveligt skulle have bedt Xavi om at tage endnu en sæson i trænersædet. Efterfølgende har Deco været ude at sige, at man naturligvis vil tale med Xavi, hvis han skulle have ændret mening.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo, har Xavi dog ikke gjort sig nogle overvejelser om at ændre sin beslutning. Da Xavi fortalte om sin beslutning om at stoppe et år før hans kontraktudløb, var det med henvisning til, at et var det bedste for ham selv, for holdet og for klubben.Sæsonen er dog på vej ind i sin afgørende fase, hvor der venter mange afgørende kampe i ligaen og i Champions League. Sæsonen kan derfor både ende som en stor succes eller en gedigen fiasko, og spørgsmålet er, om en god afslutning på sæsonen kan få Xavi til at genoverveje sin beslutning. Intet tyder på det.

xavi83F

// Xavi
.:FORSIDE:.