fbpx
Annonce

Xavi kaldte fire spillere fra andetholdet til træning

Simon Arun Vrábel - 28.12.22

// Træning

Xavi forsætter forberedelserne til lørdagens lokalderby mod Espanyol og til tirsdagens træning havde cheftræneren bedt hele fire spillere fra andetholdet Barca Atlétic om at deltage i forberedelserne med førsteholdet.

Tirsdag formiddag var der endnu engang kaldt til træning på Ciutat Esportiva Joan Gamper, for at afpudse detaljerne til årets sidste kamp mod bysbørnene fra Espanyol. Da Xavi endnu ikke har fået franske Jules Koundé tilbage fra VM og holdets topscorer Robert Lewandowski ikke kan deltage i kampen på grund af karantæne, valgte cheftræneren at kalde hele fire spillere fra Barca Atlétic op til forberedelserne til kampen sammen med resten af førsteholdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der var tale om de unge målmænd Arnau Tenas og Arnau Rafús, den defensive midtbanespiller Marc Casadó og forsvarstalentet Chadi Riad. Det vides dog endnu ikke om nogle af de fire bliver udtaget til kampen på lørdag, men i Koundés mulige fravær, må Riad have de bedste forudsætninger for at få en plads på bænken til lokalopgøret.

Selvom de fire spillere fra Barcas næstbedste hold helt sikkert blev glade for at være en del af førsteholdet, så skriver avisen Mundo Deportivo, at Xavi i højere grad har inviteret dem med til træningen som en fin gestus og som en Plan B. Af de fire spillere har Marc Casadó optrådt for førsteholdet en enkelt gang da han fik 23 minutter tidligere på sæsonen i udekampen imod Viktoria Plzen. Chadi Riad fik et enkelt minut i førsteholdets sidste kamp ude imod Osasuna.

Det kan også være Xavis tanke, at de fire spillere skal træne med nogle gange, fordi de er i spil til en udtagelse til pokalkampen om en uge mod Intercity fra tredjebedste række. Her vil det være oplagt, at bruge en håndfuld spillere fra Barca Atlétic.



.:FORSIDE:.