fbpx

Avis: Xavi har givet grønt lys til Kessié-byttehandel

Peter Vyff - 20.06.23

// Brozović // Franck Kessié

Barca er eftersigende klar til at strække sig langt for at finde en erstatning for Sergio Busquets. Catalanerne skulle endda være klar til at sende Franck Kessié afsted i en byttehandel for at få fat i Marcelo Brozović fra Inter.

Ledelsen har siden årsskiftet haft fokus på at finde en afløser for Busquets, som i slutningen af måneden forlader Camp Nou. Det er dog langt fra lykkedes, da spillere som Rúben Néves, Martín Zubimendi og Joshua Kimmich har vist sig for dyre i forhold til Barcas økonomiske situation.

Catalanerne har derfor set sig nødsaget til at tænke i alternativer, og imens der arbejdes på billigere muligheder såsom Sofyan Amrabat fra Fiorentina, så har ledelsen også fået tilbudt en spændende byttehandel. Italienske Inter skulle nemlig have tilbudt Marcelo Brozović i bytte for Franck Kessié, der eftersigende er blevet sat til salg på Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det lader dog ikke til, at ledelsen får 35 mio. euro for Kessié, som de angiveligt forlanger, og derfor kan byttehandlen vise sig at være en attraktiv handel. Xavi og trænerstaben betragter nemlig kroaten som en spiller, der har kvaliteten til at træde i fodsporene på Busquets, og udfylde pladsen på den dybdeliggende midtbane.

Cheftræneren skulle derfor ifølge avisen Sport også have givet grønt lys til handlen, selvom der fortsat er nogle betænkeligheder. Den 30-årige Brozović nærmer sig slutningen af sin karriere, imens Kessié med sine 26 år sandsynligvis har noget mere at byde på i fremtiden.

Kroatens løn vurderes også til at blive et problem, da han i Italien er underlagt nogle mere lempelige skattefordele, som der ikke findes i Spanien. Parterne forventes dog at åbne forhandlingerne i de næste par dage, hvor hovedformålet er at finde ud af om byttehandlen rent faktisk kan fungere.

.:FORSIDE:.