fbpx
Annonce

Avis: Xavi giver Christensen hovedrolle mod PSG

FCBARCELONA.DK - 31.03.24

 


Barca har klaret sig fint uden Andreas Christensen i de to seneste kampe, hvor Atlético Madrid og Las Palmas er blevet besejret, men danskeren vender næsten med garanti tilbage til holdet til første kamp mod PSG den 10. april.

Andreas Christensen måtte se til fra tilskuerpladserne, da Barca i går aftes hev en fortjent, men også for lille sejr i hus over Las Palmas. Det er problemer med en arkillessene der lige nu holder danskeren fra at spille.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Sport kommer Christensen dog i aktion i den uhyre vigtige Champions League kvartfinale mod PSG om halvanden uge. Xavi har angiveligt fået sat et helt specielt træningsprogram sammen til danskeren, så han er fit til PSG-gyseren.

Selvom holdet har klaret sig fint uden Christensen i et par kampe, er Xavi overbevist om, at den danske forsvarsspiller skal ligge på den defensive midtbane, for at dæmme op for franske omstillinger.

Derfor bliver alt sat ind for at få danskeren klar til den 10. april, så han kan få den hovedrolle på holdet som Xavi ønsker.

ac37F

// PSG // Andreas Christensen
.:FORSIDE:.