fbpx
Annonce

Avis: Wolverhampton vil have Trincao til England

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.06.21

// Trincao


Francisco Trincao forlader måske Barca i denne sommers transfervindue i sin søgen efter mere spilletid. Her nævnes den engelske Premier League-klub Wolverhampton Wanderers som en mulighed for den unge portugiser.

Trincao greb ikke chancen for Barca i sidste sæson, mens det heller ikke var mange chancer fra start han fik af træner Koeman. Derfor kan den portugisiske U21 landsholdsspiller være på vej videre i karrieren i dette transfervindue.

I sidste uge kunne den catalanske avis Sport fortælle, at Trincao selv vil væk fra Barca for at få mere spilletid. I den anledning nævnes Wolverhampton som en god mulighed 21-årige Trincao. Den engelske Premier League-klub har haft stor succes med mange portugisiske spillere de seneste sæsoner.

Barca er angiveligt klar til at sælge Trincao for at få penge i kassen, men kun hvis det rette tilbud kommer. Måske det kan komme fra Wolves, men der kan også blive tale om en lejeaftale for Trincao. Her har Sporting Lissabon fra hjemlandet været nævnt som en mulighed.

Selvom Trincao ikke greb chancen i sidste sæson i det catalanske, så tror klubben stadig på ham. De vil kun sælge ham, hvis de får et virkelig godt tilbud på ham. I sidste ende lader det til at være op til Koeman om han vil bruge Trincao i den nye sæson.

.:FORSIDE:.