fbpx
Annonce

Avis: Wague kan være på vej tilbage til Ligue 1

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.08.21

© Getty Images
// Wague

Lionel Messi kan ende med ikke at være den eneste fra Barca som tager til den franske liga denne sommer. Ifølge den catalanske avis Sport kan Moussa Wague være på vej tilbage til fransk fodbold, denne gang til Lille.

Moussa Wague tilbragte foråret 2020 som udlejet spiller hos den franske klub Nice. Efter sæsonen blev han op til sidste sæson udlejet til den græske klub PAOK, men det ophold varede ikke længe, da Wague kom alvorligt til skade med knæet i december.

Siden vendte Moussa Wague tilbage til Barcelona. Her har han lige siden tilbragt tiden med at blive klar igen oven på sin alvorlige knæskade. Det ventes, at højre backen kan træne fuldt med igen i midten af september, men det er ikke sikkert, at det bliver med Barca.

Indtil nu har forsvarsspilleren trænet for sig selv, men den catalanske avis Sport skriver, at de franske mestre fra Lille viser interesse for den senegalesiske højre back, som nu er blevet 22 år. Der tales om pris på 3 mio. euro, men om et skifte finder sted er endnu usikkert.

Barca hentede Moussa Wague i belgiske KAS Eupen i 2018 for fem mio. euro til B-holdet. Efter en god sæson med klubbens næstbedste mandskab blev han rykket op på førsteholdet i 2019, men det lader ikke til, at han indgår i klubbens planer, da catalanerne er dækket godt ind på højre back med Emerson og Sergino Dest.

.:FORSIDE:.