fbpx
Annonce

Avis: Vidal foretrækker Juventus fremfor Inter

Magnus Wind - 31.08.20

// Vidal


Arturo Vidal ligner fortsat en mand, som er fortid i Barca. Midtbanespilleren rygtes kraftigt til Italien og Serie A, hvor han eftersigende skulle foretrække et skifte til sin tidligere klub Juventus fremfor Inter Milan. 

Ronald Koeman har angiveligt fortalt flere Barca-spillere, herunder Arturo Vidal, at de ikke længere har nogen fremtid i klubben. Dermed skal chileneren finde sig en ny arbejdsgiver i dette transfervindue. Rygterne har længe gået på, at Juventus og Inter Milan skulle være de mest seriøse bejler til midtbanespillerens underskrift. 

Nu melder den chilenske avis La Cuarta, at Vidal angiveligt skulle foretrække et skifte til Juventus, som han spillede for i perioden 2011-2015. Her ville midtbanespilleren komme til at få Andrea Pirlo som træner, hvilket ifølge avisen tiltaler Vidal. De to har tidligere spillet sammen i den italienske klub. Derudover tror Vidal også på, at Juventus har en større chance for at vinde Champions League fremfor Inter Milan, som også er meldt interesseret i chileneren. 

I øjeblikket forhandler Barca eftersigende med Vidal om en ophævelse af den nuværende kontrakt, som udløber næste sommer. Dermed ligner det, at han skifter klub på en fri transfer.

.:FORSIDE:.